politic

Desteptii niciodata nu o sa-i accepte pe prosti iar prostii vor fi tot timpul aroganti cu cei destepti. Sa cedeze prostul si atunci totul va fi bine

Motto: “Un cretino è un cretino. Due cretini sono due cretini. Diecimila cretini sono un partito politico.” Franz Kafka

Motto-ul  nu mai e nevoie sa-l traduc caci se intelege doar suntem “rumani” deveniti mai apoi romani.

Desteptii niciodata nu o sa-i accepte pe prosti iar prostii vor fi tot timpul aroganti cu cei destepti. Aceasta e legea uraii dintre oameni de cand lumea si pamantul.

Desteptii stiu ca nu e nevoie de politica ca sa tii tara pe picioare si isi gasesc alte activitati inteligente si constructive. Prostii nu stiu face nimic pentru ca nu au fost interesati sau curiosi sa stie sa faca ceva si atunci fac politica. Problema e ca politica se face doar in presa si la TV si uite cum in gura prostului se uita destula lume.

Pe ici pe colo mai nimeresc si niste inteligenti care sub nici o forma nu-i pot accepta pe prosti si incepe scandalul interminabil.

Tot timpul prostul se va razboi cu inteligentul. Asa e in politica tuturor statelor lumii nu doar in Romania se intampla asa.

Problema o stim, e o cale pierduta ca inteligentul sa cedeze caci atunci va castiga prostul si toata treaba se va duce de rapa. Regula e una singura sa cedeze prostul si atunci totul va fi bine. Daca cel destept cedeaza primu, il lasa pe prost sa faca de capul lui si totul se duce pe apa sambetei.

Asa au facut desteptii, au cedat i-au lasat pe prosti sa faca cum vor ei si iata ca ne invartim in cercul interminabil al lipsei de bani, de locuri de munca, al taxelor si impozitelor uriase, al jafului si estorcarii cetatenilor de catre stat pe fata s.a.m.d.

Tot sistemul politic romanesc e infestat de un microb mai puternic decat ciuma si chiar lepra. Acest microb politic se pare infesteaza pe oricine atinge.

1-7a

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s