intelepciune, politic

Prostia e o ruşine chiar dacă eşti politician Poporul vă cere demisia

Prostia e o ruşine chiar dacă eşti politician!

Poporul vă cere DEMISIA!

Prin prezenta, noi cetăţenii Romăniei, cei care ne dorim dezvoltare şi crerştere economică ne declarăm nemulţumiţi de actuala guvernare şi opoziţie.

Rugăm solem senatorii şi deputaţii, miniştrii şi alte persoane cu răspundere publică  care nu au avut activitate publică menită să conducă la rezolvarea problemelor organizatorice şi economice ale Romăniei să-şi dea demisia fără nici un fel de discuţie prealabilă. Având în vedere lipsa rezultatelor discuţia dintre Guvern, Parlament şi restul celor vizaţi pe de o parte  şi cetăţeni pe de alta parte nu-şi mai are sensul.

Vă punem în vedere următoarele:

1. noi producătorii români nu putem accepta ca statul român să favorizere interesele corporaţiilor internaţionale în defavoarea proucătorilor autohtoni.

2. având în vedere veniturile majorităţii romanilor care au luat credite ca sa+şi achiziţioneze bunuri electronice şi electrocasnice cu plata în rate aceste bunuri nu au voie să se strice la o săptamână după expirarea garanţiei legale de 2 ani aplicabilă oricarui bun cu durată de viaţă lungă, având în vedere că creditul este pe maxim 5 ani. Aici nu avem nici o bază legislativă care să apere consumatorul şi dacă faceţi o statistică cazurile sunt enorm de multe în randul populaţiei fapt ce conduce nu doar la săracirea populaţiei dar şi la crearea multor situaţii de stres.Aceasta legislaţie economică are un impact negativ asupra economiei, veniturilor populaţiei şi implicit asupra mediului pentru ca acele obiecte electronice devin gunoaie. Situaţie pe care o ştiţi cu toţii şi la fel de bine instanţa nu o rezolvă cu nimic, datorită vouă.

3. Ne’aţi mărit taxele şi impozitele dar serviciile oferite cetăţenilor de statul român nu s-au îmbunătăţit. Mai mulţi bani la Guvern pentru pensii. Ne-aţi  minţit. Dar cu taxele şi impozitele care ajung într+un cont comun şi pe urmă se redistribuie către instituţiile care au nevoie de fonduri suplimentare? Ne minţiţi în faţă.

Aţi cunoscut cu toţii adevarul, dacă nu l-aţi cunoscut înseamnă că nu ştiţi cu ce lucraţi fapt pentru care iniferent de ce aţi ştiut sau nu trebuie să vă daţi demisia.

4. Nu dorim să mai votaţi legi în grupuri, pe linie de partid.

5. În afară de a vă bate joc de voi înşivă în primul rand şi de cetăţen nu am vazut alte rezultate. Domnilor în aceeaşi ţară locuiţi şi voi. Voua nu vreţi să vă fie mai bine? Dacă aveţi rezultate şi o guvernare care să conducă la îmbunătăţirea nivelului de trai va fi pentru toată lumea bine. Si maşile voastre la fel se strică din cauza asfaltului ca ale cetăţenilor. Oare pe voi nu vă deranjează gropile? De ce vă complaceţi? Înseamnă că nu ştiţi cum să fiţi bogaţi. Nu ştiţi că există o soluţie prin care să fiţi bogaţi, să avem şosele durabile, şi cetăţenii să aiba locuri de munncă. Vedeţi ce se întâmplă când puteres şi decizia se află în mâinile voastre a celor lipsiţi de înţelepciune?

6. Nu doresc ca în viaţa mea un senator sau deputat ori director de instituţie publică să-mi mai spuna în faţă că el-ea “nu poate face nimic“. Dacă consideraţi aşa şi noi suntem îndreptăţiţi să vă credem PROŞTI pentru că un om inteligent caută soluţii nu se ascunde in spatele acestei replici “noi nu putem face nimic“. Vorbesc din experienţă proprie şi nu sunt singura persoană. Suntem extrem de mulţi care am primit această replică. Motiv pentru care suntem îndreptăţiţi să vă cerem demisiile.

Daca nu puteţi face nimic atunci dati-vă demisa cu toţii şi o să punem alţii care pot face ceva.

Lista cu nemulţumiri pentru care solicităm demisii este extrem de lungă, va continua.

Textul de mai sus va fi trimis tuturor celor vizaţi. 

România 18 martie 2014

 

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s