cugetari personale

Cum sa ai succes? Ce este succesul? – cugetari personale

O intrebare care sta sau a stat pe buzele multor oameni.

Dar e nevoie sa raspundem la o alta intrebare: “ce este succesul?”

Probabil ca succesul este un rezultat al popularitatii, al modei si al culturii vremii sau epocii respective ori un rezultat al unor idei sau actiuni care sa fie in folosul oamenilor sau mai exact al maselor.

Daca cumva esti ianintea vremii sau inapoia ei s-ar putea ca succesul sa se incapataneze.

Uneori daca nu mereu oameni absolut banali, cu fapte si realizari absolut banale se bucura de succes. De ce? Simplu pentru ca sunt “la moda” adica exact acel lucru pe care marea majoriate il accepta si apreciaza. Iata un factor relativ al succesului, ori chiar succesul e relativ.

Succesul are mai multe forme. Poate fi succes de performanta sau succes datorat capacitatii de a te imprieteni cu oamenii si a-i atrage de partea ta. Acest din urma succes l-as descrie printr-o cugetare proprie “Nu poti urma decat liderul in care te regasesti.” Ori daca majoritatea natiunii este inculta, succes vor avea oamenii sau liderii inculti. Daca majoritatea natiunii este educata atunci succes vor avea liderii bine educati si la propriu si la figurat.

Pentru cele scrise mai sus imi rezerv dreptul de autor. Pentru orice folosire a ideilor din acest articol in mediul online sau publicatii va rog citati sursa, la fel si in cazul evenimentelor publice. E un gest de bun gust, altfel poti trece drept o persoana careia ii place sa fure munca altora. 

1-7a

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s