business

Noduri geostrategice, dominarea lumii de catre romani

Romania sta atat de bine geografic si geostrategic incat o mana de romani inteligenti ar putea nu doar conduce lumea ci pur si simplu ar domina-o.

Avem resurse vitale: apa, pamat petru hrana, rezerve de sare, resurse minerale si metale. Sutem protejati de munti, avem iesire la mare. Avem aur etalonul masei monetare aflate in circulatie.  Cu rezervele de aur ale Romaniei s-au inbogatit romaii, turcii, rusii, ungurii si hasburgii, nemtii si chiar englezii. Cei di urma au cumparat aur romanesc inscriptioat in Elvetia la o licitatie si au facut datorita aurului romanesc, moneda lor nationala cea mai puternica din lume, George Soros stie.

Ce au in comun marile puteri? UNITATEA

Spuneam mai demult intr-o cugetare personala “unitatea, o forta uriasa care cu greu poate fi combatuta”.

Mai vreti vreun argument? In timp ce vesticii si celelate popoare ale lumii sarvaseau fapte de un barbarism colosal si atrocitati greu de imaginat luandu-si in sclavie proprii frati si popor, ucigandu-si fratii pentru a conduce tronul, aveau practici barbare de tortura de la rastignire, ars pe rug, fierti de vii, trasul in teapa etc. aici pe teritoriul Daciei si a Romaniei de astazi se traia in pace si armonie.

Cu incredere unii in altii, promovand inteligenta, caracterul si iubirea putem sa-i trecem in istoria uitarii pe cei care planuiesc actiuni “anticonspiratie” de dominare a lumii.

Romanii, poporul care va sta in calea formarii unui nou guvern mondial asa cum e planuit el astazi de catre biserica catolica si alte organizatii.

Noi nu avem nevoie de ei, dar ei au nevoie de noi!

Articol interesant – “Graul nu creste de la sine fara sa-l semeni”

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s