business, cugetari personale, intelepciune, psihologie

Cum sa fii un om puternic

Puterea sta in iubire.

Oamenii care iubesc sunt pternici pentru ca numai un om care iubeste, si pentru ca iubeste intelege, poate ierta. Si in iertare sta puterea.

Un om care iubeste nu poate fi influentat de parerile negtive ale celor din jur. Sa poti sa nu preiei informatii negative inseamna o putere enorma.

Cum sa fii puternic daca tu preiei informatii negative, gen critica nefondata, barfa, atacuri la persoana, lovituri sub centura.

Daca toate acestea nu te pot afecta inseamna ca esti puternic. Dar nu e suficient caci aceste atacuri, critici si lovituri sub centura trebuie stopate caci de la mii de lovituri pana si un munte se poate darama.

Tranforma-ti dusmanii in prieteni. Implica-i in activitati pozitive sau cel putin in activitati care sa le preocupe timpul, sa-i provoace si sa nu mai aiba timp sa planuiasca si sa teasa planuri si strategii de atac.

Lanseaza-le provocari. Da-le de lucru, gaseste-le ocupatii. Dar asta tine de situatie, de oameni si de imaginatia fiecaruia.

Gaseste-le activitati care sa-i faca si pe ei sa se simta impliniti.

Ca sa intelegi valoarea puterii trebuie sa o constientizezi si pe cea a slabiciunii.

Ce am scris mai sus nu o sa regasiti in traininguri si cursuri de dezvoltare personala pentru ca face trimitere la experienta de viata si psihologie de aceea va rog respectati dreptul de autor si daca doriti sa folositi informatia citati sursa caci este supusa drepturilor de copyright  in rest sa va fie de folos caci de aceea am scris. 

1-7a

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s