psychology, recommandation

Teoria lumii si cum functioneaza ea

Cand faci lucruri urate lumea te lauda ca sa te incurajeze, cand faci lucruri extraordinar de frumoase te critica ca sa nu-i depasesti.

Asa se explica de ce toti faurtorii de kitschuri si alte moscosaguri primesc toate laudele si incurajarile incat tu te crucesti si apoi te miri de gusturile oamenilor. Ca mai apoi sa-ti dai seama ca nu vorba de gusturi, e vorba de educatie, e vorba de interes si cine stie de ce fel de ganduri ascunse si nevorbite.

Cand oamenii fac lucruri frumoase, constructive, li se proconizeaza succes, imediat apar carcotasii care incep sa-ti demonteze toate ambitiile cu fel si chip de argumente.

Doamnelor, domnilor acestea sunt atitudini la nivel de copil de gradinita, dureros sa le vezi la oameni in toata firea. Traiasca, instinctul primar si egoismul ridicat la nivelul “artei de a trai”.

Totusi, sa stiti ca aici gasiti o critica constructiva pentru kitshuri, o mana de sprijin pentru cei care isi doresc frumosul si calitatea.

Asta sunt si asta voi fi mereu. Rautatea ne deprima pe toti si pe cei care o ofera si pe cei care o primesc.

Calitatea vietii consta in ceea ce oferim si primim la nivel emotional. Starile de spirit sunt contagioase. Si deprimarea se ia la fel de repede ca si bucuria. Aveti grija ce microb raspanditi, oricum se recomanda o imunitate ridicata la invidie, ura si rautate.

Tineti minte, gandurile de mai sus imi apartin, si un semn de recunoastere sau anuntare m-ar bucura enorm. Multe idei, ganduri si cuvinte scrise aici sau pe retele de socializare sub nume personal si nu identitate fake,  mi le-am auzit spuse de altii pe la conferinte, intruniri, si alte speech-uri. Daca ordinea si ideile nu ar fi fost identice probabil ca nu mi-as fi dat seama.

Cu entuziasm

Adelina Maries

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s