politic

Proiect Rosia Montana contacteaza-ti deputatul, intalnirea fulger cu Deputatul de Maramures, Mircea Dolha

Astazi 8 nov. a avut loc intalnirea fulger cu domnul Deputat de Maramures, Mircea Dolha. Discutia s-a tinut la sediul PNL din Baia Mare. La intalnire fiind prezenti Deputatul, Mirecea Dolha, subsemnata in calitate de cetatean constiincios si Asistenta dansului.

Intalnirea a fost extrem de scurta si pe subiect.

Dupa cum bine stiti unii dintre voi, Deputatul Mircea Dolha este membru in Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru avizarea Proiectului de Lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roșia Montană și stimularea și facilitarea dezvoltării activităților miniere în România

Nu au fost necesare multe familiarizari discutia a pornit direct pe subiect. Dansul sustine ca votarea legii RMGC a fost amanata pana luni pentru ca la sedinta anterioara care a avut loc saptamana aceasta nu s-a intrunit numarul necesar de parlamentari. Parlamentarii PSD fiind absenti la fel ca si cei din PP DD. Chiar unicul membru PP DD fugind din sala de sedinta.

A tinut sa ma asigure ca proiectul de lege nu va trece de Parlament si ca membrii PNL, PDL, UNPR sunt majoritari impotriva proiectului.

Despre Romaltyn s-au mentionat doar 2 vorbe in fuga, discutia mutandu-se pe efectele poluarii, pe lipsa unor statistici care sa reflecte stadiul si numarul persoanelor afectate din punct de vedere medical de poluare, statistici care ar putea sa strice interesele de afaceri ale unor companii poluatoare.

Daca este un parlamentar corupt, nu ma pronunt asta sa o demonstreze dansul.

Ramane sa vedem rezultatul de luni.

Poate unii va intrebati daca sunt ecologista? E un termen la fel de “toxic” ca si “BIO” si ecologistii gresesc si cei care vand produse BIO gresesc pentru ca nu exista prouduse BIO exista doar produse care au in formula lor si elemente naturale. Ce e natural e prezentat pur si simplu natural nu are nevoie de acest marketing.

Sunt o iubitoare de armonie, de natura avand amintiri deosebit de frumoase de la bunici din copilarie, amintiri care vor ramane toata viata in sufletul meu. Amintiri legate de parfumul naturii, de excursiile la padure, de cabana de langa padure unde bunicul avea grija de viermii de matase. De curtea Casei Memoriale  Gh.Pop de Basesti care era locul meu de joaca. De gustul mancarii gatita de bunica pe soba, de parfumul fructelor si legumelor din gradina. Sa stiti ca tot ce e crescut natural urmand cursul logic al naturii are parfum, are un miros puternic care se simte din departare. Acesta e indiciul dupa care puteti recunoaste daca sunt cultivate natural sau nu. 

Ecologismul e un termen inventat la fel ca BIO lucru cu care eu nu simpatizez. 

Daca putem exista si coexista in armonie fara sa ne provocam suferinte reciproce eu sunt fericita. Daca urmezi legile naturii ai de castigat daca mergi impotriva lor suferi si produci dezechilibre.

Nu sunt ecologista si nici manifestanta de strada. Mi-am reprezentat dreptul meu personal in aceste demersuri.

Standard

One thought on “Proiect Rosia Montana contacteaza-ti deputatul, intalnirea fulger cu Deputatul de Maramures, Mircea Dolha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s