psihologie, psychology, training gratuit

Ce inseamna sa fii un om politic “cu clasa”

As vrea sa va dau exemple, dar imi e greu, peste tot gasesc argumente care imi scapa dar NU  e o utopie in nici un caz ce am sa scriu mai jos, pe undeva prin lume tot trebuie sa fie astfel de oameni, probabil scenariul scris pentru rolul lui Nelson Mandela din filmul Invictus ar insemna ceva

Ei bine, sa stiti carisma provine din experienta de viata, iar experienta de viata inseamna suferinta depasita, de aici provine carisma unui individ.  E confirmat de psihologi

Sa ai clasa nu inseamna sa-i impresionezi pe oameni, inseamna sa ii faci sa se simta bine in prezenta ta, sa ii faci sa se simta apreciati pentru valoarea lor ca om, dar aici e un mic truc, siretlic, nu va spun acum.

Inseamna sa ai educatie, inseamna sa cunosti si sa ai gusturi. E deosebit de important pentru dezvoltarea educatiei sa te inconjori de oameni care au o personalitate si carater deosebit. Pot fi artisti, pot fi oameni de cultura, pot fi oameni care prin insusi caracterul lor innascut sunt speciali.

Cultul managerilor de tip capitalist, directori de multicorporatii de tip american, promovat prin cartile fara drepturi de autor taduse si publicate in romana de catre case de editura dornice de profituri nu inseamna mare lucru. Tot ce o sa invatati din aceste carti va fi ceva de genul “cum sa dobandesti un comportament constipat”.

Arta dezvolta personalitati si caractere. Faceti arta sau apropiati-va de artisti adevarati si o sa vedeti cum modul vostru de exprimare o sa se schimbe, cum modul de a perce lumea va fi altul, cum spiritul si personalitatea voastra se va elibera. Nici un curs de, dezvoltare personala nu te poate invata ceea ce creatia artistica te poate invata.  Toti avem un talent in arta. Acolo undeva exista in fiecare o sensibilitate pentru ceva. Nu trebuie sa munciti pentru a ajunge profesionisti daca nu excelati dar practicati si consumati arta de calitate.

Cititi si aveti o exprimare ingrijita asa o sa invatati sa depasiti intrebarile capcana si o sa invatati sa va argumentati inteligent raspunsurile.

Nu trebuie sa fiti perfecti, cheia e sa fii natural. Un comportament “de scena ” se vede si asta va costa.

P.S. Sunteti pe un blog de idei, daca pe undeva mai sunt greseli de typing va rog sa le treceti cu vederea si sa retineti mesajul. Mana nu poate tine pasul cu mintea, si nici rabdare nu am sa fac un lucru de 2x.

Va pup!

Adelina

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s