business, cugetari personale

© Daca vrei sa-i oferi oportunitatea unui om ca sa te uite atunci ingnora-l

Orice emotie si sentiment se transmite mai intai telepatic.

Sunt multi oameni care nu comunica verbal cu o anumita persoana dar continua sa comunice telepatic. Asta inseamna ca, continua sa se gandeasca la persoana cu care nu comunica verbal. Acest fapt nu se numeste ignorare ci doar exact ceea ce este, adica refuz de comunicare verbala

Acest refuz de comunicare verbala poate avea diferite intentii, cum ar fi dorinta de a provoca, dorinta de a pedepsi, dorinta de a capta atentie 

Cand doresti sa ignori un om, atunci iti inchizi orice canal de comunicare telepatica cu el, si incetezi a te mai gandi la persoana in cauza. Aceasta din urma este ignorarea.

Te comporti ca si cum nici nu ai cunoaste acea persoana si nici nu ai auzit vreo data de ea. Pentru ca tu nu mai comunici cu persoana in cauza, nici persoana respectiva nu se va mai gandi la tine, si cu timpul va interveni “uitarea”. Chiar daca aducerea aminte va functiona de ambele parti atunci cand vor interveni evenimente care sa va faca sa va aduceti aminte de persoana in cauza. Uitarea definitiva este legata de evenimente si oameni fata de care nu am avut o interactiune emotionala puternica.

A nu se confunda provocarea cu ignorarea.

Titlul acestui post este o cugetare personala, iar explicatia este formulata cu propriile cuvinte.

Tot ce este scris pe acest blog si marcat © intra sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala si poate fi reprodus numai citand sursa.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s