psihologie

Daca am face lucrurile de care suntem capabili ne-am uimi pe noi insine

Citatul din titlul acestui post ii apartine lui Thomas Alva Edison, cel care printre altele este inventatorul becului electric. Dar ce vrea sa spuna cu asta?

Indrazneste sa indraznesti! Indrazneste sa gandesti liber, neingradit de “nu se poate”. Mai bine gandeste-te cum poti face ca o idee, un gand sa devina realitate. Inventand solutiii faci lucrurile sa devina realitate.

Avand in minte conceptul “nu pot” asa va fi, nu vei putea, dar cum ar fi viata ta daca nu te-ai mai gandi la nu pot ci te-ai gandi doar la lucrul care il vrei sau il visezi? Vei vedea ca incetul cu incetul mintea ta incepe sa ofere solutii, cu cat te preocupa mai mult lucrul respectiv cu atat subconstientul incepe sa creeze si mintea sa observe in jurul tau lucruri pe care inainte nu le-ai observat, incepi sa vezi ce nu ai vazut inainte desi te uitai la acelasi lucru. Vazand cu alti ochi orizonturile se deschid in fata ta si incetul cu incetul incepi sa devii surprins de ceea ce vezi.

Daca parntii sau prietenii iti spun “vise” lasa-i inca au ochii inchisi,… TU fii preocupat de visul tau, cu cat esti mai preocupat de visul tau cu atat devii surd la influentele negative ale parintilor, fratilor, rudelor sau prietenilor. Ei vor sa te tina la acelasi nivel cu ei, si cum spargi barierele si incepi sa devii altcineva fii pregatit sa ai noi prieteni si nu te intrista ca cei vechi te paresesc.

Asa e lumea daca nu poate intelege, condamna.

Daca esti pregatit pentru succes fii pregatit si pentu singuratate.

Acest articol este din categoria -Lectii din scoala vietii- si stati linistiti coacherii nu va vor spune ce va scriu eu aici, scopul lor este sa va faca sa visati frumos si pentru asta sa va ia bani. Acesta este un coacher un om pe care il platesti pentru ca el sa aiba incredere in tine. Asta vrei,… sa platesti oameni ca sa aiba incredere in tine? Sa platesti oameni pentru lucruri pe care si tu le poti face GRATIS. AI INCREDERE IN TINE, E CEL MAI ESENTIAL LUCRU

Invata sa ai suficienta incredere in tine cand toti din jurul tau se indoiesc ca sa nu mai fii nevoit sa-ti cumperi un prieten pe bani

business  coaching

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s