business, psihologie, psychology

Adevaratele greutati pot fi invinse doar cele imaginate sunt foarte dificile

Vi s-a intamplat sa va imaginati rezultate negative si pusi in fata oamenilor sa vedei totusi ca primiti incurajare?

Care este efectul? Ceea ce gandesti se manifesta ca  o energie sau putere nevazuta pe care o transmiti si oamenii o recepteaza si atunci de multe ori in loc sa devina critici si sa te striveasca te incurajeaza. Cand esti deosebit de increzator, exagerat de increzator atunci oamenii vor sa te striveasca, oamenii isi accepta egalii mult mai usor. Aceasta este explicatia.

Am facut aceasta introducere pentru ca primele greutati vin de la oameni si de la gandirea ta. Multe greutati nu vin, greutatile sunt create, inventate sau preluate prin contaminare cu “stari de  de spirit” de la altii. Ia aceste greutati cum ar fi: opozitia si invidia ca pe o provocare, ca pe o experienta de viata, ca pe un joc in care tu trebuie sa-i faci pe ceilalti sa se simta increzatori si nu amenintati, sa se simta importanti cand sunt in preajma ta. Daca poti sa faci oamnii sa se simta increzatori in ei insisi, increzatori ca au o valoare atunci   poti merge mai departe si le poti propune oamenilor idei si proiecte. Va fi foarte usor sa lucrezi cu ei. Atunci cand devii prea puternic, esti perceput ca pe o amenintare si vor incepe sa te atace, iar daca esti prea slab esti eliminat.

Acum stiti ca nu aveti probleme, oamenii pot cadea de acord sa-si indeplineasca impreuna ideile, visele. 

Repetitia este mama invataturii, liderii nu se nasc ei devin. Cu cat ai mai multe experiente de acest gen pe care le-ai rezolvat cu atat devii mai increzator in sine si incepi sa devii ceea ce se numeste un lider autentic.

 

Ce am scris in acest articol reprezinta propria mea gandire si propriile mele idei izvorate din experienta practica, de aceea pot fi prezentate si altora doar mentionand autorul. © Adelina Mărieş

 

Standard

One thought on “Adevaratele greutati pot fi invinse doar cele imaginate sunt foarte dificile

  1. Pentru a fi capabil sa-ti atragi aliati in materializarea propriilor intentii trebuie, in primul rand, sa-i faci pe ceilalti sa inteleaga ca tu insuti crezi in ceea ce spui. Prea multi vor sa ne atraga in proiecte in care ei insisi nu cred!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s