business, psihologie

Training Gratuit – Rezolvarea problemelor – Capitalismul ca un joc de poker

Training Gratuit – Rezolvarea problemelor – Capitalismul ca un joc de poker

Rezolvarea problemelor nu e o treaba usoara, mai ales atunci cand sunt implicate mai multe persoane fiecare cu propriile opinii, orgolii si interese.

Nu o sa va spun nimic nou si nici nu o sa cititi ceva ce nu stiti, dar e bine sa va aduceti aminte si sa meditati asupa lor pentru ca STARILE DE SPIRIT SUNT MOLIPSITOARE

E un lucru care nu se invata din carti, nu se invata de la cursuri ci se traieste pe viu. Nu exista regula care sa-ti spuna exact ce sa faci, pentru ca depinde de mediu in care esti si cum esti acceptat sau vazut de cei cu care ai intrat in conflict de interese sau cu care ai “intrat in bucluc” Dar pot fi cateva sugestii de care sa tineti cont:

Fiti relaxati, exista persoane care in astfel de situatii devin relaxate si uneori sunt perceputi ca “nu le pasa”. Tuturor ne pasa, doar ca agitatia si mai mare conduce la “anarhie” si atunci ori nu mai vezi padurea din cauza copacilor ori nu mai vezi copacii din cauza padurii. Important este ca lumea sa se relaxeze ca sa poti discuta despre problema care trebuie rezolvata nu sa pierzi timpul calmandu-i pe cei care se cred importanti daca fac scandal. Sunt persoane irascibile, care fac iesiri nervoase dar carora dupa ce le-au trecut nervii s-au calmat pot discuta rational si calm. Indiferent care dintre cei de mai sus sunteti in privinta atitudinii, important este sa fiti calmi.

Discutiile sau sedintele este bine sa fie amanate pana ce toata lumea e calma si poate discuta urmand firul logic al situatiei si argumentelor.

Nu faceti din tantar armasar, orice problema cu timpul poate fi rezolvata sau acceptata intr-un anumit mod.

Capitalismul ca un joc de poker-

ce face un jucator de poker versat si experimentat atunci cand a pierdut cateva runde la poker? Se enerveaza? Mizeaza toti banii care i-au mai ramas pe o singura mana? Sta calm si relaxat asteptand sa-i vina cartile norocoase? Ce face?

Vreti sa va testati pesonalitatea ? Jucati poker🙂

Cu entuziasm!

Adelina

despre “capitalismul ca un joc de poker am mai scris” aici si aici

Standard

One thought on “Training Gratuit – Rezolvarea problemelor – Capitalismul ca un joc de poker

  1. Pingback: Sebi, are dreptate | Adelina Maries

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s