business

Esti om, vrei drepturi, cere-ti drepturile. Nu cere martiri si eroi si exemple care sa se sacrifice pentru tine

De ce as sustine demersurile PSD si PNL =USL?

Ar trebui sa nu am nici un dram de intelepciune ca sa pot tine partea unuia in defavoarea altuia. De ce as face alianta sa castige ei, cand pot castiga eu.

Cea mai mare prostie nationala din 2010-2011  este sa sustii USL in defavoarea PDL, si asta nu pentru ca as fi de partea PDL

Pai, mai romanilor, voi trebuie sa tineti cu voi, cu poporul, sa va aparati drepturile voastre, nu sa sustineti mafia PSD care vor sa-i inlature pe cei de la PDL.

Pai cat de cretini au putut fi cei din regimul Ciorbea si Constatinescu, nu mai faceti alianta cu cretini. Un cretin ca Emil Constatinescu, care se declara geolog de profesie a vandut drepturile de exploatare pentru Rosia Montana la Gold Corporation.

In 1997 au vandut Rosia Montana la Gold Corporation si se lauda ca au salvat tara si economia.

Cine a facut parte din regimul Constaninescu-Ciorbea, nu sunt nimeni altii decat actorii de  prim plan din regimul Basescu.

Uite inca un nume sonor

  • Ministru de stat, ministrul industriei și comerțului
Călin Popescu-Tăriceanu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997)
  • Ministrul transporturilor
Traian Băsescu (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998)
si alte nume la fel de corupte le gasitii aici 
Alte privatizari din regimul Constatinescu, probabil cel mai cretin presedinte care l-a avut Romania, in cretinism  depaseste sigur, regimul BOC. A fost privatizata Rafinăria Petrotel 
Rafinaria Petrotel, a fost privatizată în anul 1998 prin preluarea pachetului majoritar de 51% de către compania Lukoil, pentru suma de 53,2 milioane USD.[8] Noul proprietar a modernizat rafinăria, construind instalațile de hidrofinare benzină, de izomerizare și de producere a hidrogenului. Volumul total de procesare al rafinăriei este de 2,5 milioane tone pe an.
Rafinăria Astra Ploiești a fost privatizată în anul 1997 prin preluarea pachetului majoritar de compania Interagro, deținută de către omul de afaceri Ioan Niculae.[12] În anul 2006, acționarii majoritari erau: Kreyton Limited, societate înregistrată în Insulele Virgine Britanice (47,45%), societatea de asigurări Asirom (21,89%) și fondul de investiții Broadhurst (17,24%).[13] În iunie 2005, rafinăria se afla în faliment.
Rafinăria Dărmănești a fost privatizată în anul 1999 prin preluarea pachetului majoritar de acțiuni (70%) de către Imperial Oil, pentru suma de 10 miliarde ROL (aproximativ 620 miiUSD)
Rafinăriile RAFO Onești și Dărmănești (cumpărate de Imperial Oil) au păgubit bugetul de stat cu 1,5 miliarde euro, conform unor surse.[16] În acest scandal sunt implicate nume ca: Viorel Hrebenciuc (politician important din PSD), Corneliu Iacobov (proprietar Imperial Oil și membru PSD), Marian Iancu (proprietar Balkan Petroleum), Ovidiu Tender, Răzvan Temeșan, Toader Găureanu, Andrei Șerban, Marin Marin și alții.[31][32] Grupul de rafinării a păgubit și compania Petrom (pe atunci controlată de stat), de la care cumpăra țiței pe care nu îl plătea, Petrom continuând livrările pe bază de comandă politică.
Lista e lunga, faceti bine si va documentati singuri, e datoria voastra in primul rand de CETATENI cu DREPTURI DEPLINE, ai Romaniei.  Daca voi pentru voi nu faceti ceva cine sa va faca? Mafiotii de politicieni? Trebuie sa fii naiv sa astepti ceva de la clasa politica. Esti om, vrei drepturi, cere-ti drepturile. Nu cere martiri si eroi si exemple care sa se sacrifice pentru tine
Standard

One thought on “Esti om, vrei drepturi, cere-ti drepturile. Nu cere martiri si eroi si exemple care sa se sacrifice pentru tine

  1. Paul says:

    Apreciez ce spui in general, acum n-am prea inteles legatura dintre titlu si continut. Si, mai ales, de ce sa ramana PDL?!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s