business

Despre privatizarea sistemului de sanatate avantaje si dezavantaje

Astazi desi platesti asigurare de sanatate la stat nu poti fi consultat gratuit de catre medicul de familie. Un medic de familie are posibilitatea sa consulte zilnic fara sa perceapa taxa de consultatie  un numar fix de asigurati, restul asiguratilor trebuid sa-si plateasca consultatie daca nu se incadreaza in primii (daca nu ma insel 20 de pacienti). Aceasta reforma a fost votata si sustinuta de catre actuala guvernare PDL.

Tot in actuala guvernare de exemplu, directorii de spitale si directiile judetene de sanatate nu vor sa accepte surse energetice alternative, care genereaza curent electric si incalzire mult mai ieftin si astfel se economisesc bani. Stiti care este motivul? Daca au surse energetice eficiente atunci spitatalele nu mai primesc bani de subventie pentru energie de la stat, sume de altfel considerabile, bani pe care ulterior ii sustrag pentru campanii electorale si alte interese personale. De ce statul nu a promulgat un decret prin care sa se impuna eficientizare energetica?

De altfel medicii de spitale sunt in cardasie cu laboratoarele medicale si testeaza medicamente pe pacienti. Aceste medicamente se afla in faza de testare urmad ca ulterior sa primeasca avizul de a fi puse pe piata. In acest fel pacientii se expun la riscuri enorme. Aceasta este mafia farmaceutica care va prospera indiferent in administratia cui se afla spitalele, mai ales daca actionari ai spitaleleor devin clanurile mafiote ale laboratoarelor medicale, care isi transfera banii unor surse externe numite fonduri de investitii si careulterior vor cumpara la licitatii spitalele.

Acesta este cel mai mare risc la care va supuneti apeland la clinici private. Clinicile private vor avea proprii lor furnizori de medicamente si prea putin vor fi controlati. Oare nu v-ati intrebat niciodata de ce va internati in spital pentru o afectiune stomacala si la cateva saptamani va descopera ca aveti probleme ba la ficat ba la rinichi ori la tractul urinar? Toate aceste afectiuni grave sunt efectele secundare ale unor medicamente fata de care medicii inchid ochii. Vrand sa omori microbii omori si pacientul, aceatsa este legea care guverneaza medicina moderna, medicina in care medicii sunt SIMPLI EXECUTANTI, administreaza medicamente numai dupaPUBLICITATE, PLIANTE,BROSURI sau ce au citit ei in reviste unde li s-au laudata calitatile miraculoase ale CHIMIOTERAPIEI. 

VACCINURILE sunt anomaliie medicinei moderne. PASTEUR a fost un chimist mediocru si un bilog amator, un trisor si falsificator, care nu a publicat toata viata lui o lucrare stiintifica si in toate rapoartele lui care exista si astazi la academia din Paris, s-a contrazis grosolan.

In concluzie cea mai buna reforma a sanatatii poate fi doar PREVENIREA, excluderea din circuitul alimentar a tututror conservantilor si E -urilor cancerigene, evitarea poluarii cu cianuri si metale grele.

Principalii factori cauzatori de carii nu sunt zaharurile,  sunt conservantii si plumbul. Daca pui o bucata de calciu langa una de plumb spuneti si voi se albeste plumbul sau se  innegreste calciul? (sic)

Si atentie,degeaba se canta sa mancati salate si alte vegetale ca sunt sanatoase, cum sa fie sanatoasa o salata de legume cultivate cu NITRATI si alte substante chimice? Aceste substante trec in planta si in fruct si pe urma dvs le mancati, cum sa fie sanatoasa carnea de pui crescut cu hormoni si nutreturi la care s-au folosit ingrasaminte chimice? TOATA presa e o mare miciuna.

Astazi politicienii au fost cumparati de catre grupurile de interese, se vehiculeaza peste tot ca reforma sanatatii o sa va scuteasca de mita, se foloseste cauza sociala pentru ca spitalele, active contabile deosebit de valorease pentru orice afacere in domeniul medical vor fi privatizate.

De ce nu se incearca o administrare mai buna a spitalelor, vreti sa avem si noi porcariile medicale din strainate? Doar ca sunt mai curate si va iau ochii,asta nu inseamna ca veti fi mai sanatosi.

Poluarea medicamnetoasa este la fel de dauntoare ca si cea clasica.

Asadar,dragi bolnavi, mancati alimente conservate din supermarketuri sau de la magazinul din colt, beti Coca-Cola cu zero zahar, mancati McDonalts cu hamburgeri de la vaci care sunt crescute cu hormoni si care manca parfuri de oase de la alte vaci sacrificate, mancati dulciuri de la NESTLE si alte ciocolate cu conservanti si E-uri deoarece sunt extrem de savuroase. Daca va doare capul si va simtiti slabiti dati fuga la farmacie si cumparati anestezice si vitamine sintetice, mancati carne de la animalele cescute cu hormoni,mancati legume crescute pe vata (da asa cum cititi crescute pe vată ) in sera, iar la radacina s-a pus un amestec de substante pentru crestere. Asa se cultiva legumele in sera,daca n-ati stiut (sic). Imbolnaviti-va si mergeti la doctor. La doctor va vor fi administrate alte medicamente chimice cu efecte secundare. Unele va promit o moarte rapida altele una lenta. Si pentru toate aceste binefaceri cauzate de catre mafia farmaceutica faceti marsuri de protest si spuneti ca vreti si voi spitale ca in strainatate. Tot ce am scris mai sus sunt gunoaiele si stilul de viata PROST pe care l-am importat dupa revolutie din strainatate.

Da fratilor strigati sus si tare ca vreti servicii medicale privatizate, numai asa mafia farmaceutica isi poate transfera profiturile unor fonduri de investitii private care vor cumpara la licitatie spitalele. Veti plati servicii medicale scumpe, la fel ca in strainatate, falsa impresie ca veti fi sanatosi dupa, ca veti ingiti pastile cu lingurita si veti imbogati producatorii de medicamente.

Bafta la indeplinirea tuturor acestor dorinte si va invit sa participati la mitingul organizat de catre PDL, unde va participa si Iulian Urban si multi altii.

Iata si invitatia lansata de senatorul PDL, Iulian Urban pe pagina sa personala de facebook

citez

”O sa fie 10000 de oameni
IN Piata Universitatii in 28 ianuarie 2012 la 19:30
Atunci o sa se vada ca de fapt 90% din romani vor reforma in sanatate si lichelele USL-iste care platesc membrii de galerii sa bage jandarmi in spital vor ramane cu restul de 10%.
Toti romanii care s-au saturat sa plateasca degeaba un sistem clientelar si mafiot din sanatate, care vor spitale civilizate, care nu vor sa mai dea spagi in spitalele romanesti , sunt asteptati in 28 ianuarie 2012.
Eu am primit mesajul de sustinere pentru presedinte si ma declar de acord cu el, si voi fi acolo”

Astept sa va vad la televizor😛

Intentionez sa cumpar un spital, la o licitatie trucata asa ca va rog sustineti-mi  demersul

Si nu fiti naivi, problema mitei poate fi rezolvata si altfel, prin salarii decente acordate medicilor. Controlul strict al medicamentatiei si al malpraxisului, practicarea educatiei preventive in scoli, licee si facultati. Dar nu se va face pentru ca laboratoarele medicale -adica mafia farmaceutica- au cumparat deja politicienii si medicii, pe banii vostri desigur😛, fiind o afacere atat de profitabila dezvoltata pe naivitatea si credulitatea oamenilor,  nimeni altcineva nu va fi de vina decat bolbavul. Daca voi nu va aparati interesele personale, nu fiti naivi asteptand sa vi le apere politicienii sau unii medici.

Prin acest articol imi cer scuze pentru caracterul generalist al scrierii mele. Aceste scuze sunt pentru toti medicii performanti si bine intentionati si fata de toti politicienii si functionarii care si-au pastrat coloana vertebrala, oameni care nu merita a fi pusi la aceeasi masa cu toti ”mincinosii”. Cinste voua si un omagiu sincer la adresa voastra

Cu entuziasm!

Adelina

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s