afaceri/consultanta, agriculture, business conferences, economie, evenimente

Conferinta Nationala de Afaceri in Agricultura si Alimentatie

Pe 21 octombrie 2011 tin la Bucuresti ”Conferinta Nationala de Afaceri in Agricultura si Alimentatie”

Vreau sa raspund cu sinceritate catorva intrebari pe care invitatii mei la aceasta conferinta si le adreseaza.

1. Cu ce ma ajuta pe mine ca si agricultor, producator agroalimentar sau investitor in agricultura participarea la aceasta conferinta?

Ei bine, daca nu ai de gand sa folosesti informatia in folosul tau s-ar putea sa nu te ajute astazi, nu in totdeauna culegi in anotimpul in care semeni, s-ar putea sa te ajute la anul viitor sau s-ar putea sa nu te ajute deloc. In schimb cei mai isteti se pot folosi de oportunitatea de a discuta dupa conferinta cu alti oameni de afaceri prezenti in cadrul acestui eveniment, oameni pe care intr-un alt context nu i-ar fi cunoscut sau probabil i-ar fi cunoscut mult mai tarziu.

La conferinta vor fi prezentate informatii in ceea ce priveste calitatea solului din Romania si pretabilitatea lui pe diferite tipuri de culturi, daca esti un investitor cu capital este o informatie valoroasa pentru tine, astfel stii in ce zone ale tarii iti investesti capitalul cu rentabilitate.

Esti cultivator sau trader de cereale, ei bine BVB va lansa un nou produs in ceea pe priveste protectia impotriva riscului de variatie a pretului pentru producatorii de cereale.

Esti fermier sau procesator in industria alimentara si ai nevoie de capital ca sa te dezvolti la aceata conferinta o sa te punem in conxiune directa cu business angels din Romania, fonduri de investitii de tip venture capital sau private equity. O solutie extraordinara sa stii de unde poti obtine capital de lucru in conditii mult mai avantajoase.

Vrei sa stii cum piata din Romania se poate organiza astfel ca producatorii agricoli romani sa beneficieze din plin de o piata de desfacere va fi ultima prezentare din cadrul conferintei.

 

Participarea la conferinta este GRATUITA.

Detalii la 0734-190072

a.maries@hotmail.com

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s