politic

Cum actioneaza CIA in Romania

In jurul CIA,exista o intreaga legenda,care impleteste frica cu slabiciunea.
Intrebarea este ce acoperire are CIA in Romania si de ce compania BECHTEL angajata sa ne construiasca autostrada se misca cu viteza melcului.

Intre compania Bechtel si CIA exista o conexiune veche. Un fost director CIA si fost fondator al companiei de inginerie BECHTEL. Date referitoare la John McCone le gasiti si pe net. Nu am dezvaluit nici un secret in premiera

De fapt interesul Bechtel in Romania nu este sa construiasca autostrada ci probabil subteran astfel au o scuza pentru sapaturi si escavari.

Asemanator a facut CIA si in operatiunea Gold, din anii 1950 cand Berlinul se afla in centrul unei retele de linii telefonice si telegrafice SUBTERANE , care pleaca din vestul Frantei pana in Rusia.  CIA decide sa grefeze un sistem de ascultare subteran, dar pentru aceasta trebuia sa excaveze tone de nisip si pamant, si cum ar putea face asta fara ca sa isi dea seamna contraspionii inamici? CIA pretesteaza pentru asta construirea unui radar al Air Force. Astfel CIA asculta peste 40.000 de ore de comunicatii. Ei bine, nu exista scuza mai buna pentru cabluri ingropate in pamant decat construirea unei autostrazi care nu da Dumnezeu sa mai fie gata.

Buna dimineata prostilor- ati fost mintiti si veti fi pentru ca toate guvernarile vor fi proamericane- daca nu vor fi proamericane va fi conflict.

Ei bine dar ce s-a negociat cu CIA, ei ce ne ofera noua in schimb pentru acest privilegiu? – poate ingroapa cabluri, poate cauta uraniu, poate cauta fosile de dinozauri, poate sunt interesati de magnetismul terestru din Transilvania ori poate il cauta pe Dracula :)) ….. problema e ca la Cluj aveau un birou cu cativa topografi atentie TURCI care faceau masuratori toata ziua, hai ma si romanii or fi prosti ei nu stiu face masuratori topografice in tara lor?!?! Si mai mult pe timpul lui Ceausescu romanii au construit drumuri in Libia si Maroc si prin Orientul Mijlociu si in tara lor nu sunt in stare sa-si construiasca drumuri? Hai sa fim seriosi ceva PUTE foarte tare.

Revolutie ’89- am auzit foarte multi romani spunand ca au fost agenti KGB in Piata Universitatii care au agitat spiritele.  Intrebare de logica- de ce si-ar rasturna RUSIA propriul regim? Daca nu au fost agenti KGB si au fost CIA? Ore nu pare mai aproape de adevar. Dupa revolutie am rupt orice legatura cu Rusia si am devenit proamericani.  Dupa revolutie limba rusa a fost scoasa complet din scoli, poate pe la sate s-a mai predat ceva timp dar in schimb limba principala de studiu a fost engleza. In plus a fost tradusa in romana mult mai literatura americana decat franceza sau germana. Mai sunt si alte aspecte dar astea sunt sesizabile de absolut oricine.

Dupa revolutie Romania nu mai are aceeasi legatura cu tarile arabe care exista inainte. OARE DE CE?

Atat timp cat va exista terorism va exista si CIA, cand nu mai exista terorism il inventeaza ei pentru a avea motiv de interes in zona.

Standard

One thought on “Cum actioneaza CIA in Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s