afaceri/consultanta, economie

Necesitatea si scopul analizei generale a intreprinderii

Neceistatea si scopul analizei generale a intreprinderii

Ei bine, daca vrei sa ai o companie bine organizata, cu toate in ordine, o companie eficienta atunci trebuie sa o verifici si analizezi in permanenta.
Intr-adevar costa ceva bani, dar oare cati clienti ati pierdut pentru ca nu le-ati raspuns cererii de oferta in aceeasi zi sau a doua zi? Ce parere aveti, este eficient un furnizor care e capabil sa va raspunda cererii ofertei de pret in aceeasi zi sau unul care va raspunde superficial peste cateva zile? Pe care il considerati operativ?

 

Ce parere aveti despre clientul care v-a amanat ofertarea? Pare acest client apt sa va onereze o presupusa comanda? Carui fapt se datoreaza raspunsul lui intarziat?
Este o societate bine organizata cea care a reusit sa va raspunda rapid cererii de oferta? Carui fapt se datoreaza buna organizare? Veti raspunde sigur, managerului. Da, asa este. Dar managerul de unde obtine si cum obtine informatiile despre aspectele care nu concorda cu buna organizare a companiei?

… un bun consultant in afaceri trebuie sa aiba raspunsuri la toate aceste intrebari si inca ceva in plus

In cazul in care sunteti proprietari sau manageri de afaceri as fi onorata sa-mi comunicati raspunsurile voastre la toate aceste intrebari

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s