business

Romania a cunoscut destula saracie, poluare si suferinta

Am trecut prin atatea si parca nu se vrea mai mult.

In 2009 alegerile le-au castigat cei de le PDL. Stiau cu totii ca Statul Roman e aproape de faliment, dar nimeni nu a spus public nimic. Nici PDL si nici PSD sau PNL desi stiau.

Rezultatul a fost pozitiv pentru PDL, dar in cele din urma PDL s-a trezit ca nu are cu cine forma programul de guvernare pentru noul mandat. PNL s-a retras si pana la urma s-a dat mana cu UDMR.

Nici PNL si nici PSD nu si-au dat interesul sa ajute PDL pentru un program de iesire din criza. Pentru propriul lor orgoliu infrant au sacrificat o tara.  Ar fi fost intelept sa se formeze un guvern de criza format din toti acei care erau dispusi sa se puna in slujba tarii.

PNL cu PSD ne-au tradat mai tare decat au facut cei de la PDL.

Nu le tin partea si eu imi doresc sa iasa de la Guvernare dar in acest contex nu-i gasesc mai vinovati decat PSD si PNL.

In concluzie nu le voi mai acorda increderea mea niciodata celor de la PNL si PSD.

Propun pentru aceasta formarea unui nou partid politic.

Poporul este mai indulgent fata de politicianul corupt decat fata de cel indiferent fata de starea natiunii.

PSD si PNL au fost egoisti

Nu pot fi de acord ca un partid frustrat ca PNL sau PSD sa sustina intoarcerea la monarhie. Nu pot sa-i accept pentru lipsa de fairplay. Daca ei nu au iesit invigatori atunci sa distruga PD-L. Sa le fie rusine ca nu au participat la gasirea de solutii pentru iesirea din criza.

Standard

One thought on “Romania a cunoscut destula saracie, poluare si suferinta

  1. Judas Priest says:

    Nu cred multi in alianta asta monstruoasa si oligofrena ! Ar trebui sa se numeasca alianta baronilor locali sau pur si simplu,alianta …Punguta cu doi bani.PNL, un partid cocalaro-manelist, nu are cum sa creasca in sondaje.Ei sunt cei ce ne-au asigurat “indestularea” de astazi, nu criza mondiala. Si nu oricum, ci pe muzica acestui Fernando de Caransebes, numit PSD.
    Luati-va gandul de la “asteptata” victorie a celor 2 manelisti(Ponta si Antonescu) si a tarafului lor. Siamezii astia doi, respira si traiesc , doar din ura pentru base. Altceva nu stiu, saracanii. Oricum, am mari sperante, ca-ncet, dar sigur, romanii vor renunta la…MANELISM !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s